Det handlar om mina barns framtid. Min keynote på Webbdagarna 2012.

(Sorry guys and girls. This is in Swedish)
Hur ser sverige 2025 och vilket samhälle ska våra barn leva i? Den frågan har jag ställt mig förut och nu var det dags igen.
Igår hade jag den äran att vara avslutningstalare första dagen på Webbdagarna 2012. Magnus Höij och IDG som annordnar konferensen frågade mig för flera månader sedan “Vad vill du tala om?”. Svaret var självklart. “Jag vill tala om sveriges framtid!”. Ju närmre eventet kom desto mer undrade Magnus och hans team vad jag skulle tala om. En av fördelarna med att då och då tala är att man faktiskt kan sätta agenda själv. Folk börjar lita på att jag levererar.
För några veckor sedan när jag var i St Anton med Tobias från Reco.se postade jag sedan upp den här filmen på YouTube som indikerade någon slags riktning.
Så igår var det dags. Klockan 16:28 gick jag upp på scen och levererade min keynote. Den handlar om mina barns (och därmed också min) framtid. Föreläsningen är viktig för dig, mig och mina barns framtid. Lyssna! Och om du känner samma sak som jag. Sprid vidare!
(innan du slår på YouTube nedan. Gå gärna och lyssna på inslaget på svenska Bambuser istället. Det gör du här ›› )

Johan Ronnestam talar om våra barns framtid på Webbdagarna 2012.
Här hittar du också alla slides jag hade i presentationen.

På Twitter verkade det som om de som hörde föreläsningen tyckte jag gjorde ett bra jobb. Jag tror sällan jag har fått så mycket positiv feedback. Dagen slutade med efterfest på Nalen. Därefter drog jag med mig ett femtontal personer till mitt kontor och där blev det flipperturnering. Kort sagt en grym dag!
Rock on!


Tags: