Ett nytt lyxigt experiment

This is a blog post in Swedish about a new start-up I’m heading aiming to establish a luxury blog in Sweden.
Lyx är ett sånt där ord som skapar oreda. Vissa blir alldeles till sig av lycka medan andra blir mer eller mindre förbannade. Lyx lämnar dock ingen oberörd, det är spännande. Mer eller mindre skulle jag vilja säga att alla har en egen definition av lyx och oavsett om man vill erkänna det eller inte är lyx något vi alla strävar efter, några efter den materiella definitionen och andra efter den andliga.

Därför känns det extra kul att meddela att jag nu startar ännu ett projekt. Jag fick för ett tag sedan möjligheten att köpa domänen lyx.se och ställdes då inför frågan “Vad ska jag hitta på med den domänen?”. Det tog en stund men nu har jag bestämt mig. Jag tänker starta en lyxblogg, eller en tidning på nätet skulle man kanske kunna säga.
Bloggen finns nu live på lyx.se och du är välkommen att titta in. Under närmaste veckorna kommer jag presentera den redaktion som kommer arbeta med projektet. Än är inte allt klart. Men vi blir någonstans mellan 5 och 10 personer som kommer underhålla lyx.se och förhoppningsvis kunna leverera texter, tester, analyser, krönikor och tips som går i linje med min vision och syn på lyx som jag publicerade tidigare idag.
Följ gärna Lyx.se på Facebook eller Twitter!
Välkommen till ett lyxigare Svenskt internet. Välkommen till Sveriges blogg om lyx.


Posted

in

, , ,

by

Tags: