Vad var det jag sade – Årets Julklapp 2010 – En läsplatta.

För nästan precis ett år sedan bloggade jag ut en spådom på Samesamebutdifferent som handlade om läsplattor och deras framtid. Rubriken var ‘Årets julklapp 2010 – vågar vi gissa på en läsplatta?’. Och idag, drygt ett år senare utsåg Handels Utredningsinstitut just läsplattan till årets julklapp 2010.
Årets Julklapp 2010
Då för ett år sedan var det många som tyckte jag var ute och cyklade. Det fanns ju trots allt inga aktörer på den Svenska marknaden än. Inte minst den anonyme kommentatören Art som öppnade med: “Du skämtar va. Läsplattor. Kanske för nån som inte tillbringar 90% av sin vakna tid framför en dator. Jag vill inte ha fler skärmar i min vardag. Papper luktar gott.”
Well Art. Touche’
Så vad blir årets julklapp 2011? Det får jag återkomma till. Idag är jag bara så där lite fnittrig över att få rätt. (ja ja…jag vet, så får man inte säga i Sverige, men det skiter jag i)


Posted

in

, ,

by