Sveriges intressantaste talarlista för dig som arbetar med varumärken, reklam och kommunikation.

Med undantag för något överraskande inslag är talarlistan till The Next Event klar. Jag är så otroligt stolt över att få presentera vad jag tycker är sveriges intressantaste mix av talare inom ämnen som kommunikation, varumärken, marknadsföring, sociala media och reklam. Idag satte vi pricken över ‘i’ på plats när Gunnar Broman, the ABSOLUT man, tackade ja.
talare_next-event
Mitt arbete med The Next Event börjar närma sig finalen. Lokalen är satt. Talarna klara. Schemat börjar sätta sig och nu börjar det handla om att dramatisera dagen på Södra Teatern.
Nu har vi en fantastisk blandning av unga, gamla, erfarna, nyfikna och framförallt kunniga talare på plats. Tillsammans kommer vi ge allt för att våra gäster får en så unik och inspirerande dag som möjligt.
Gunnar Broman, Lotta Lundgren, Per Robert Öhlin, Johan Ronnestam, Elia Mörling, Björn Alberts, Judith Wolst, Stefan Hyttfors, Leo Razzak, Andreas Lübeck, Per Torberger, Peter Lilliehök och Katja Janford välkomnar dig till The Next Event.

The NEXT Event är ett endagsseminarium i regi av Johan Ronnestam av Wednesday Relations den 8:e oktober på Södra Teatern i Stockholm.