Talar framtidens kommunikation med Göran Adlén och TrendTV nu igen

För nästan precis ett år sedan blev jag intervjuad av Göran Adlén, god vän och populär föreläsare. Ämnet då var digitala och sociala medier och hur framtiden såg ut. Sedan dess har jag varit ständig (nästan alla fall) gäst i TrendTV och fått friheten att uttala mig och lite vad jag vill.
Nu var det dags igen. Förra veckan när fröken Sol bjöd på ett strålande humör bjöd jag över Göran och TrendTV’s producent, filmare och editör Robin Danehav tillika uppskattad personlig samarbetspartner på grillkväll hemma i Täby. När vi smörjt kråset och dukat av bordet var det så dags att till viss dela svara upp mot förra årets sägningar samt dela med mig av mina tankar om framtiden.

Här har du 33 minuter samtal mellan Johan Ronnestam och Göran Adlén om framtidens kommunikation:


(For you English readers. Sorry, this is only available in Swedish. But feel free to come by for an interview of your own)
Missade du förra årets intervju så har du den här.